Søg

Designerdrømmen blev til virkelighed

Den 38-årige Kenneth Fischer har på blot tre år skabt en serie af skindjakker, skjorter, blazere/ habitter under navnet GR88 og No8. Nu er han klar med sine egne jeans, der har indbygget stretch, så de sidder tæt og samtidig er lige så smidige at have på, som var det et par gymnastikbukser.

Drøm bliver virkelig

”Lige siden jeg begyndte i branchen for 21 år siden, har jeg haft den her drøm om at designe mine egne kollektioner. Når man arbejder med metervarer fra de førende producenter og alle de store brands, så er det tydeligt, at de alle sammen bliver inspireret af hinanden”, fortæller Kenneth, der for godt tre år siden begyndte at lege med tanken om at producere egne skindjakker.

Dyre lærepenge

”Hver aften sad jeg og tegnede forskellige modeller, og tog derefter kontakt til nogle producenter. Det var en jungle, og selv om jeg forholdt mig kritisk og gik op i de mindste detaljer, så var det ikke i første hug, at jeg kom i mål. Det kostede nogle lærepenge, men jeg var sikker på mit koncept og fandt til sidste nogle superdygtige og pålidelige samarbejdspartnere, og fik produceret de første skindjakker. De gik heldigvis som varmt brød, og glæden ved at stå med sin egen produktion og hænge dem op i butikken gav mig blot endnu mere blod på tanden”, fortæller han.

Sikkert koncept

I 2016 og 2017 gik det for alvor stærkt med egne produktioner af både skjorter og habitter. Konceptet var klart fra start – det skulle for alt i verden være produceret i en kvalitet, som Kenneth Fischer selv kunne stå inde for.

”Og når jeg kigger tilbage, så kan det godt være, det har kostet lidt mere at sætte i gang, men jeg bliver bekræftet gang på gang, når mine kunder kommer tilbage og spørger efter en skjorte eller blazer, som den de købte sidste gang”, siger tøj- manden, der nu også har egne jeans på hylderne.

Egne jeans i butikken

”Uden at prale, så er der allerede smidt mere end 60 par over disken de seneste 14 dage. De fås i tre forskellige farver og er alle produceret i samme ”powerflex” kvalitet, så pasformen taler vi stort set ikke mere om. Når først kunden har taget dem på og mærket den store bevægelsesfrihed, så hand- ler det faktisk kun om, hvordan de skal vaskes”, slutter indehaver Kenneth Fischer hos No8 på RO’s Torv.

Det har være hele besværet værd og inden for de næste par år vil du finde endnu flere af egne kollektioner i forretningen fortæller indehaver Kenneth Fischer hos No8 på RO ́s Torv.

 

Skrevet af Patrick Holbek, Udgiver Paperboy, 14 maj 2018