Søg

Om no 8

Hvem er vi ?

Om Butik No8

No8 er en familiedrevet tøjbutik på RO’s Torv i Roskilde. Virksomheden er ejet og drevet af Kenneth Guldager Fischer i samarbejde med hans hustru Rie Guldager Fischer. Vi fører anerkendte danske og internationale brands, som alle skaber lækkert modetøj til mænd & kvinder.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for vores eksklusive udvalg af herretøj -og som noget helt nyt også dametøj. Hos os finder du tøj, sko og tilbehør fra alle de kendte mærker som Hugo Boss, Scotch and Soda, NN07, Fred Perry, J.Lindeberg, GR88 og Blue de Gênes samt mange flere. Vi udvælger vores sortiment nøje, så du her på siden finder en håndplukket samling af det allerbedste fra de allerdygtigste og allerstørste. Det betyder, at kvalitet og design er i højsædet, hvorfor du blot skal bekymre dig om at gå efter lige netop dét, der falder i din smag. Vi håber, du vil lade dig inspirere, fascinere og måske endda friste af de mange forskellige produkter, du finder i vores webshop.

Hos Butik No8 sætter vi en ære i at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af tøj, så der er noget for enhver smag. Derfor finder du her forskellige stilarter og tøj til alle lejligheder. Det betyder, at du i vores sortiment blandt andet kan købe tøj til det klassiske, elegante look, den sporty stil, et afslappet eller råt udtryk og meget, meget mere. Fælles for alt tøjet er, at vi har håndplukket det ud fra kravene om høj kvalitet, lækre materialer, flot design, tidens trends og god komfort.

Selvom vi her er online, skal du ikke snydes for den gode service, der kendetegner vores fysiske butik i Roskilde. Vi finder det nemlig utrolig vigtigt at formidle vores viden om tøj. Det er en ekspertviden vi har fået gennem mange års erfaring. Derfor er vi i stand til at give dig den bedste service og vejledning inden for både klassisk og moderigtigt tøj. Herudover tilbyder vi dig hurtig levering samt fordelagtige bytte- og returforhold, når du vælger at købe dit tøj hos os. Vi garanterer dig desuden en sikker nethandel, så du altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Vi brænder for at klæde vores kunder lækkert og stilfuldt på fra top til tå. Vi har alt i sko, frakker, skjorter, jeans, bukser, strikbluser, polo t-shirts, bælter, tasker og hatte.
Vores personale er trænet til at guide dig i forhold til størrelser, farvesammensætning og hvilke modeller der passer netop til dig. Vores mål er at du går fra butikken med en dejlig følelse af, at du nu kan præsentere den aller bedste udgave af dig selv for dine omgivelser.

Butikkens åbningstider: 

Mandag til fredag 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00
 
Butikken følger desuden ROS TORV’s udvidede åbningstider samt lukkedage i forbindelse med højtider og helligdage. Se centerets åbningstider HER.