Søg

Herre nyheder

Velkommen til

BUTIK no8

Butik No8 er et lækkert og elegant univers for mænd. Vi forhandler kvalitetsbrands som Hugo Boss, Fred Perry, J. Lindeberg og Tommy Hilfiger. Vi sælger de nyeste designs, og giver dig vejledning og inspiration til, hvordan du kan klæde dig både kvalitetsbevidst, stilfuldt og behageligt.

Vores fysiske butik kan du finde:
Ro’s Torv 1, 4000 Roskilde
Tlf.: 46322796

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

TIlmeld dig vores nyhedsbrev og spar op til 20 % på dit næste køb

* nødvendig

Butik No8 i Roskilde søger nye kolleger til en af Danmarks flotteste herrebutikker. Er du vores nye kollega?

Har du naturlig sans for salg og kundeservice, og har du et ønske om at arbejde i modebranchen? Så er det dig vi søger til vores store butik, der ligger på Ros Torv i Roskilde.

No8 har vokseværk, og vi har rigtig travlt. Derfor søger vi en erfaren og engageret sælger, der har dokumenteret erfaring med salg.

Vi har gennem 20 år opbygget en stærk kundekreds, der forventer at de altid mødes med høj faglighed, imødekommende og personlig service, tid til kunden og stilsikre varer, når de besøger vores butikker eller handler i vores web-univers.

Vi går meget op i at kunne tilbyde vores kunder den styling, der passer til dem, så de føler sig godt klædt på, når de går ud af vores butik. Vi forventer derfor, at du har fingeren på pulsen, er kreativ, har detaljesans og har en naturlig fornemmelse for at omgås mennesker.

Vi søger dig som er:
- mellem 30-55 år
- erfaren og dygtig sælger, også på mersalg
- indstillet på at yde en høj kundeservice altid
- dygtig til at skabe relationer så kunderne får lyst til at handle i No8 igen
- god til at holde overblikket i en travl arbejdsdag
- Fuld af gå-på-mod
- kreativ og detaljeorienteret
- struktureret og ordentlig
- positiv og imødekommende
- holdspiller og god kollega

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr uge.
Løn efter aftale og kvalifikationer.

Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor vi som team arbejder for at skabe gode oplevelser for vores kunder i vores flotte No8 univers. Omgangstonen er uhøjtidelig og positiv, og humøret højt. Vi tager os godt af hinanden, og arbejder dagligt på at gøre vores team stærkere og dygtigere. Vi erfaringsudveksler og deler gerne ud af vores erfaringer og kompetencer. Det kommer vores kunder tilgode, og støtter de mål vi har for at styrke vores vækst.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte indehaver Kenneth på tlf.nr. 27 57 07 14.

Ansøgningen og CV sendes på mail: info@no8.dk.

Tiltrædelse snarest mulig.

Vi glæder os til at høre fra dig!
...

13 0

Bløde Gaver netop ankommet fra @calvinklein 🎁

F.eks denne Winter Crew Neck Sweater som er en eksklusiv strik fra Calvin Klein. Fremstillet i en lækker bomuldsblanding der sørger for åndbarhed og komfort. Designet med rund halsudskæring, samt ribstrikkede kanter og manchetter for et klassisk look, og afrundet med tonalt logo-mærke på brystet.

Findes i størrelserne fra S til XXL 🛍️ Shop online her 👉🏻 https://no8.dk/products/winter-slub-crew-neck-sweater/

Rigtig glædelig jul 🎄 fra team No8
...

11 0

Find den helt rigtige julegave til din kæreste, mand, bror, søn, far eller ven 🎁 I No8 finder du et stort udvalg af lækkert modetøj til mænd. Kig forbi vores fysiske Butik No8 på @rostorv i Roskilde eller shop online lige her 👉🏻 https://no8.dk/herre/
Husk at vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige størrelse/farve/style og vi pakker også gerne din gave ind så du kan bruge tiden på andet🎄

Vi glæder os til at se dig i No8 ☺️
...

22 2

Blue de Genes Refill

Vi har netop fået fyldt op i vores lager af de mega fede jeans fra @bluedegenes 🙌🏻 Så nu burde vi have netop den størrelse du ønsker dig liggende klar 💪🏻 Kig forbi og find dine nye jeans. Eller shop online her 👉🏻 https://no8.dk/collections/brands/herre/blue-de-genes/

📸 af @bluedegenes
...

16 3